Η Διεύθυνση Υγειονομικού στην εκπομπή “Αστυνομία & Κοινωνία” (BLUE SKY)

Τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού/Α.Ε.Α, Υποστράτηγος (ΥΓ) Αθανάσιος Μπαδέκας ήταν προσκεκλημένος από το δημοσιογράφο κ. Μανώλη Σταυρακάκη στον τηλεοπτικό σταθμό BLUESKY, προκειμένου να λάβει μέρος σε ζωντανή τηλεοπτική συζήτηση στην εκπομπή “Αστυνομία & Κοινωνία”.

Στην τηλεοπτική συζήτηση, τέθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και περίθαλψης του Αστυνομικού προσωπικού και των οικογενειών τους στην Αττική, αλλά και σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της επικράτειας.

Ο Διευθυντής κ. Μπαδέκας απάντησε στους προβληματισμούς των παρευρισκομένων στο τηλεοπτικό πάνελ και αναφέρθηκε στα μεγάλα βήματα προόδου και καινοτομιών που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην Διεύθυνση Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης, παρουσίασε τα βραχυπρόθεσμα πλάνα των νέων Υγειονομικών Υπηρεσιών που θα παρέχονται στους Αστυνομικούς σε πανελλαδική εμβέλεια, με την χρήση της τεχνολογίας, όπως το σύστημα της Τηλεϊατρικής, το οποίο θα εγκατασταθεί σύντομα στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών. Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στην νέα Υγειονομική Δομή, η οποία θα δημιουργηθεί στην περιοχή Ζωγράφου Αττικής. Εκεί θα παρέχονται υψηλού επιπέδου Διαγνωστικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες κέντρου αποκατάστασης ημερήσιας νοσηλείας. Τέλος, έγινε σχετική ενημέρωση για τα νέα ψυχομετρικά εργαλεία που εφαρμόζονται σε συνεργασία με το ΓΕΕΘΑ, εκ των οποίων το πρώτο χρησιμοποιείται ήδη για την ένταξη των νέων υποψηφίων στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας. Tο δεύτερο θα σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση του Αστυνομικού προσωπικού σε θέματα ψυχικής υγείας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την τηλεοπτική συζήτηση εδώ.

Κοινοποίηση
Scroll to Top