ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ

Χαιρετισμός Διευθυντή

διευθυντής-υγειονομικού-

Το Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών αποτελεί την μεγαλύτερη Υγειονομική Μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Εξυπηρετεί σε ετήσια βάση περίπου 80.000 δικαιούχους. Επιπρόσθετα, πραγματοποιεί τις κατατάξεις όλων των υποψηφίων στις Αστυνομικές Σχολές και λειτουργεί όλες τις Υγειονομικές Επιτροπές του Σώματος της περιοχής αρμοδιότητας του.

Στελεχώνεται από Αξιωματικούς Ειδικευμένους ιατρούς, όλων σχεδόν των ειδικοτήτων, που λειτουργούν σε Υγειονομικά τμήματα των αναλόγων ειδικοτήτων.

Στο Υγειονομικό δυναμικό του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών λειτουργεί επίσης το Οδοντιατρικό Τμήμα, το Φυσιοθεραπευτικό Τμήμα, το Ψυχολογικό Τμήμα και το Νοσηλευτικό Τμήμα, που η αρμονική λειτουργία τους, σε συνάρτηση με το ιατρικό προσωπικό, δίνει μία πιο ολιστική και ολοκληρωμένη φροντίδα στα προβλήματα των Αστυνομικών και των οικογενειών τους.

Το Επιστημονικό δυναμικό του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών είναι από τα πιο άρτια καταρτισμένα, με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις, επιστημονικές εργασίες και επιστημονικές παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και με ενεργό συμμετοχή στην μαχόμενη ιατρική.

Η πλειονότητα των ιατρών προέρχεται από την Στρατιωτική Ιατρική Σχολή, με παράλληλη εξαετή Στρατιωτική Εκπαίδευση, γεγονός που κάνει πιο εύκολο στον Υγειονομικό Αξιωματικό να κατανοήσει τις δυσκολίες του Αστυνομικού Επαγγέλματος και τις ιδιαιτερότητες του. Οι λοιποί Υγειονομικοί Αξιωματικοί προέρχονται είτε εκ του Σώματος, με παράλληλες Υγειονομικές Σπουδές, οπότε αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Υγειονομικού Συνόλου της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε εξ ιδιωτών, με αυστηρή επιλογή και παράλληλη ταχύρυθμη εκπαίδευση στην Αστυνομική Ακαδημία, γεγονός που δημιουργεί ένα ομοιογενές σύνολο υψηλής επιστημονικής εμβέλειας, με προσανατολισμό στις ιδιαιτερότητες του αστυνομικού λειτουργήματος, που στελεχώνει το Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών, στην διεύθυνση του οποίου έχω την τιμή να είμαι από τον Μάρτιο του 2015.

Οι ως άνω Υγειονομικοί Αξιωματικοί, σε συνεργασία με το πλήρες καταρτισμένο διοικητικό προσωπικό μας, αποτελούν ένα αξιόμαχο σύνολο, πρόθυμο να εξυπηρετήσει κάθε διερχόμενο ασθενή.

Η ιστοσελίδα μας αποτελείται από τρεις θεματικές ενότητες.

Η πρώτη έχει χρηστικές πληροφορίες σχετικά με τη Διεύθυνση Υγειονομικού, το οργανόγραμμα των ιατρείων, τα τμήματα, τις ώρες λειτουργίας, τις υγειονομικές επιτροπές, την αιμοδοσία, το ιατρείο επιφυλακής και το νεοσύστατο γραφείο διαχείρισης ασθενών (Ραντεβού).

Η δεύτερη ενότητα συγκροτείται από τα βιογραφικά, το επιστημονικό έργο και τις δραστηριότητας των Υγειονομικών Αξιωματικών που στελεχώνουν το Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών.

Η τρίτη ενότητα θα ενεργοποιηθεί αργότερα και έχει να κάνει με το «on-line» ραντεβού.

Η ιστοσελίδα είναι δυναμική, ενημερώνεται συνέχεια με τις δραστηριότητες και το καθημερινό πρόγραμμα των ιατρείων ,την επικαιρότητα και περιλαμβάνει ακόμα μια φόρμα επικοινωνίας, για τυχόν ερωτήσεις, καθώς και υποδείξεις και σχόλια που μπορείτε να υποβάλλετε και τα οποία θα μας κάνουν καλύτερους.

 

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Μπαδέκας
Υποστράτηγος (ΥΓ) Ορθοπαιδικός Χειρουργός
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας

Διευθυντής Υγειονομικού
Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας

 

Scroll to Top