Μπαδέκας Χ. Αθανάσιος

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ- ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ/Α.Ε.Α.

6977 075 851
210 898 5630
thanosbadekas@gmail.com
Εκπαίδευση & Ακαδημαϊκοί Τίτλοι

-Απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης 25-9-1989
-Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ 6-6-1989.
-Επιστημονικός Συνεργάτης Νοσοκομείου Υγεία 2010-2015
-Μετεκπαίδευση επί διετία  στις ΗΠΑ, στις Κλινικές Αθλητικών Κακώσεων και Παθήσεων του Άκρου Ποδός και Ποδοκνημικής (Foot and Ankle Fellowship)  Hospital for Joint Diseases, New York University και  Union Memorial Hospital, Baltimore όπου και κατείχε έμμισθη θέση. Το Union Memorial Hospital ήταν κέντρο αναφορά για όλη την Ανατολική Ακτή για Αθλητικές Κακώσεις που αφορούσαν τον Άκρο πόδα και Ποδοκνημική στα αθλήματα Αμερικανικό Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Χόκεϊ επί Πάγου.
-Εξειδίκευση επί εξαετία στην Ορθοπαιδική Χειρουργική και Τραυματολογία από το 1991-92 έως το 1995-96 στην Β Ορθοπαιδική κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, στην Πανεπιστημιακή Κλινική του ΚΑΤ, στην Κλινική Αθλητικών Κακώσεων και στην Παιδοορθοπαιδική Κλινική του ΚΑΤ.  
-Εκπαίδευση στο ως άνω Νοσοκομείο στην Ιατρική των παθήσεων του Χορευτών και των Παραστατικών Τεχνών στο Harkness Center for Dance Injuries, Hospital for Joint Diseases new York University
-Τακτικός Καθηγητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας για τα έτη 2000-2003 με γνωστικό αντικείμενο Πρώτες Βοήθειες και ΧΒΡΠ απειλές
-Ειδικός εκπαιδευτής σε θέματα ΧΒΡΠ απειλών (χημικών, βιολογικών, ραδιολογικών, πυρηνικών), με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ-Αλμπουκέρκη και Ολλανδία-Χάγη.
-Υποτροφία επισκέπτη καθηγητού στην χειρουργική Άκρου ποδός και Ποδοκνημικής του Hospital for Joint Diseases, New York University.

Κοινοποίηση
Scroll to Top