Επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς στο 401 Γ.Σ.Ν.Α.

Την Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Μάνος Λογοθέτης επισκέφθηκαν το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Τους συνόδευσαν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Μάλλιος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., Υποστράτηγος Δημήτριος Μπακόλας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγος (ΥΓ) κ. Αθανάσιος Μπαδέκας.

Κατά την επίσκεψή τους ενημερώθηκαν, από τον Διοικητή του 401 ΓΣΝΑ Υποστράτηγο, κ. Κωνσταντίνο Λιασκώνη και τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Ταξίαρχο, κ. Δημητρακόπουλο Γεώργιο, για τη δραστηριότητα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου καθώς και για την εξέλιξη της υγείας των νοσηλευόμενων αστυνομικών, εν ενεργεία και αποστρατεία, ενώ στη συνέχεια  επισκέφθηκαν ασθενείς σε διάφορους θαλάμους, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους, να ανταλλάξουν ευχές και να προσφέρουν συμβολικά δώρα, ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Κοινοποίηση
Scroll to Top