401 ΓΣΝ Χριστουγεννιάτικες Ευχές σε νοσηλευόμενους αστυνομικούς

Στο 401 ΓΣΝ για ευχές στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς παρευρέθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τον οποίο συνόδεψαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος ΣΚΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος (ΥΓ) ΜΠΑΔΕΚΑΣ Αθανάσιος.

Εκεί τους υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Υποστράτηγος (ΥΓ) Δημήτριος Κασίμος και η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Ταξίαρχος (ΥΝ) Μαρία Μήτσιου,καθώς και μέλη της διοίκησης και προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κος Θεοδωρικάκος, αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τους νοσηλευόμενους αστυνομικούς, επισημαίνοντας τα εξής:

«Δίπλα στους Έλληνες αστυνομικούς που τις άγιες τούτες μέρες βρίσκονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Δίπλα σε ανθρώπους που τραυματίστηκαν για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς. Καλά Χριστούγεννα και το 2023 να τους βρει κοντά στους αγαπημένους τους».

Συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγο (ΥΓ) Αθανάσιο Μπαδέκα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προσέφεραν στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς συμβολικά δώρα και ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, ενώ ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.

Κοινοποίηση
Scroll to Top