Ευχές για το Πάσχα σε νοσηλευόμενους αστυνομικούς στο 401 ΓΣΝΑ

Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023, παρευρέθηκε στο 401 ΓΣΝΑ για ευχές στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης, κ. ΚαραμαλάκηςΜιχαήλ, τον οποίο συνόδεψαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Μαυρόπουλος Λάζαρος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Σπανουδάκης Νικόλαος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος (ΥΓ) κ. Μπαδέκας Αθανάσιος .

Εκεί τους υποδέχθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΣ Υποστράτηγος (ΥΙ) κ.Κασίμος Δημήτριος και ο Διευθυντής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Υποστράτηγος (ΥΓ) κ. Λιασκώνης Κωνσταντίνος, καθώς και μέλη της διοίκησης και προσωπικό του νοσοκομείου.

Οι εκπρόσωποι της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγο (ΥΓ) κ. Μπαδέκα Αθανάσιο, προσέφεραν στους νοσηλευόμενους εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικούς συμβολικά δώρα και ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, ενώ ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας τους.

Κοινοποίηση
Scroll to Top