Παρουσίαση ημερολογίου 2023 της Ε.Α.Υ.ΝΑ.Α. και βράβευση Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την προσφορά του στην ιατρική επιστήμη και στον άνθρωπο

Τη Δευτέρα 03 Απριλίου 2023, στο Ιστορικό Συνεδριακό Κέντρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», επί της Λεωφόρου Κύπρου 68 στην Αργυρούπολη, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγος (ΥΓ) κ. Αθανάσιος ΜΠΑΔΕΚΑΣ παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ημερολογίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για το έτος 2023 με θέμα: «Η Αθήνα όπως Παλιά».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού κα Σάκη ΚΥΠΡΑΙΟΥ, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ, η πρώην Υπουργός κα Φάνη ΠΑΛΛΗ – ΠΕΤΡΑΛΙΑ, η Υφυπουργός κα. Ιωάννα ΒΟΥΛΤΕΨΗ, η Βουλευτής κα Άννα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ο Βουλευτής κ. Ιωάννης ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ, η Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη κα Ιωάννα ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. Γιάννης ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ, ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος ΑΥΤΙΑΣ, ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης ΠΟΠΟΤΑΣ, ο Διευθυντής Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κ. Αντώνης ΓΛΥΚΑΣ, η Υπεύθυνη Στρατηγικού Σχεδιασμού – Επικοινωνίας και Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας κα Κατερίνα ΚΟΥΤΡΑ, ο ηθοποιός – Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) κ. Σπύρος ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ, ο ηθοποιός κ. Κώστας ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ο ηθοποιός κ. Μάρκος ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ο ηθοποιός κ. Κώστας ΠΡΕΚΑΣ, η ηθοποιός κα Βάσω ΓΟΥΛΙΕΛΜΑΚΗ, η τραγουδίστρια κα Νάντια ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, η τραγουδίστρια κα Ελένη ΡΟΔΑ και η αρχισυντάκτρια – δημοσιογράφος κα Ελισάβετ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (https://www.eaynaa.gr/) και το Σωματείο «AMARYLLIS 421 DAUGHTERS OF PENELOPE AHEPA» από κοινού βράβευσαν:

• τον Υποστράτηγο (Υγειονομικό) κ. Αθανάσιο ΜΠΑΔΕΚΑ, Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την προσφορά του στην ιατρική επιστήμη και στον άνθρωπο,

• την Ιατρό κα Μάτα ΤΣΙΚΡΙΚΑ Πνευμονολόγο – Φυματιολόγο , για την προσφορά της στην καταπολέμηση του ιού Covid-19 και

• τον Ιατρό κ. Παντελή ΣΚΑΡΛΟ Ακτινοθεραπευτή – Ογκολόγο, για την προσφορά του στην ιατρική επιστήμη και τον άνθρωπο.

Κοινοποίηση
Scroll to Top