«Ημέρα της Αστυνομίας» 2023 – Εθελοντική αιμοδοσία αστυνομικού προσωπικού

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και  του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, η Διεύθυνση Υγειονομικού επόπτευσε την τριήμερη εθελοντική αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως και τις 20-10-2023, στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος, η οποία καλύπτει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των αστυνομικών και των συγγενών τους.

Ανήμερα της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας», 20 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Παρασκευή το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού της ΕΛ.ΑΣ. Υποστράτηγος κ. Αθανάσιος Μπαδέκας, ο οποίος έτυχε της θερμής υποδοχής του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Καρούσου, της Διευθύντριας της Αιμοδοσίας κας Νομικού Ευφροσύνης, της Βιολόγου κας Κονταξή Χρυσάνθης και του Προϊσταμένου της Αιμοδοσίας κου. Νικολάου Κοτσάτου, τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά για τη στήριξή τους σε αυτή την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης. Επίσης, συνομίλησε με αστυνομικούς εθελοντές αιμοδότες, συγχαίροντας τους και τονίζοντας τους την αξία της σημαντικής αυτής προσφοράς τους.

Και αυτή τη χρονιά η προσέλευση των εθελοντών αστυνομικών πανελλαδικά ήταν εντυπωσιακή συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό φιαλών αίματος.

Κοινοποίηση
Scroll to Top