Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023 Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελληνικής Αστυνομίας

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας στο Σεράφειο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγος (ΥΓ) Μπαδέκας Αθανάσιος, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, τύχη και ευτυχία, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την τιμητική παρουσία  τους  και αναφέρθηκε στην σημαντική αποστολή του υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας  και στις νέες υπηρεσίες που οργανώνονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Αστυνομικού προσωπικού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Υγείας,  κος Πλεύρης Αθανάσιος, ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κος Καραμαλάκης Μιχαήλ, ο Περιφερειάρχης  Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, κος Πατούλης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων στο τομέα  Δημόσιας Υγείας και εκπρόσωπος του Δημάρχου, κος Καλαμπόκας Εμμανουήλ, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων στο τομέα καθαριότητας, κος Αβραμίδης Νικόλαος, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, ο Προϊστάμενος Κλάδου Δ.Τ.Υ. Υποστράτηγος Παντελής Δημήτριος, ο Διευθυντής της Δ.Ε.Α.Δ. Υποστράτηγος Μπάλλας Γεώργιος, η  Διευθύντρια της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Λαμπροπούλου Σοφία, ο Διευθυντής του 401 ΓΣΝΑ,  κος Κασίμος Δημήτριος, ο Διευθυντής της Διεύθνσης Μεταγωγών Αττικής, Ταξίαρχος Μάγγας Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, Ταξίαρχος Σουρμελής Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών, Ταξίαρχος (ΥΓ)  Μωραΐτης Ιωάννης, ο Διευθυντής του Τα.Π.Α.Σ.Α, κος  Μανώλης Ευάγγελος, η Διευθύντρια του ΚΕΜΕΑ, κα Κορώνη Κωνσταντίνα, ο Πρόεδρος  της ΠΟΑΣΥ, κος Γερακαράκος Γρηγόριος, ο Διευθυντής Ορθοπεδικής κλινικής ΚΑΤ κος Παπαδάκης Σταμάτης, ο Διευθυντής του ΝΙΜΤΣ, κος Νούλης  Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Κρίσεων στον τομέα της Υγείας, Dr. Ευσταθίου Πάνος, ο πρόεδρος   Ε.ΑΣ.Υ.Α, κος Πάκος Δημοσθένης, ο Πανοσιολογιότατος Προϊστάμενος Θρησκευτικής Υπηρεσίας, Αρχιμανδρίτης Κουρτέσης Αλέξιος, μαζί με τον Αιδεσιμολογιότατο Σπανό Κωνσταντίνο της Δ/νσης  Άμεσης Δράσης Αττικής.

Πέραν των προαναφερόμενων, δυναμική παρουσία έδωσαν όλοι οι ιατροί, αλλά και το διοικητικό προσωπικό της Διεύθυνσης Υγειονομικού και του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών. Όλοι ανταλλάξανε ευχές για μια υγιή και δημιουργική χρονιά. Να σημειωθεί ότι το ένα φλουρί της Βασιλόπιτας, έτυχε στον Υπουργό Υγείας Κο Πλεύρη Αθανάσιο και τα υπόλοιπα στο προσωπικό του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Κοινοποίηση
Scroll to Top