ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ 2024

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024. Πλήθος επισήμων, εκπροσώπων συνδικαλιστικών ενώσεων και φίλων της Διεύθυνσης συγκεντρώθηκαν και αντάλλαξαν ευχές για μία χρονιά δημιουργική.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγος (ΥΓ) Αθανάσιος Μπαδέκας, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, συνόψισε την πλούσια δράση της Διεύθυνσης και των εργαζομένων της, ενώ αναφέρθηκε επίσης σε καινοτόμες υγειονομικές δράσεις, που σχεδιάζονται για τη στήριξη της υγειονομικής περίθαλψης των αστυνομικών και των οικογενειών τους. (έναρξη τηλεϊατρικής σύνδεσης της Δ.ΥΓ. με τα νησιά του Αιγαίου, Πρόγραμμα εκπαίδευσης Αστ/κου Προσωπικού με το ΕΚΠΑ για τις πρώτες Βοήθειες, νέα Ψυχομετρικά εργαλεία, συνεργασία με το Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιού ΝΝΠ,  Δημιουργία νέου Διαγνωστικού Κέντρου Δ.ΥΓ. και Κέντρου Αποκατάστασης Ημερήσιας Νοσηλείας).

Το έργο της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “Μ.Ι.Υ.Α.” του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, παρουσίασε από βήματος, ο Υποσμήναρχος (ΥΓ) Θωμάς Γκατζιώνας, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στη λειτουργία της και τις εγκαταστάσεις της, που είναι εξοπλισμένες και εφοδιασμένες με τεχνολογίες και προϊόντα υψηλών διεθνών προδιαγραφών. Επιπρόσθετα, τόνισε τη σημαντικότητα της από κοινού πρωτοβουλίας του Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού κ. Μπαδέκα και του Πλοίαρχου (ΥΙ) κ. Πετρόγιαννη  Νικόλαου γι’ αυτή τη συνεργασία, η οποία αποδεικνύεται από τα ποσοστά προσέλευσης ζευγαριών αστυνομικών, αλλά και των υψηλών ποσοστών επιτυχίας της. 

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε οπτικοακουστικό αφιέρωμα για τη λειτουργία της Διεύθυνσης Υγειονομικού και του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών και απονομή επαίνων σε αστυνομικούς για την πολύτιμη προσφορά τους ως εθελοντές αιμοδότες, στην Τράπεζα Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνέχεια την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος, Υπαστυνόμος Β’ κ. Κωνσταντίνος Σπανός, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και πνευματική ευημερία κόβοντας το πρώτο κομμάτι. Ακολούθησαν χαιρετίζοντας με ευχές για καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ. κ. Άγγελος Συρίγος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού Υποστράτηγος (ΥΓ) κ. Αθανάσιος Μπαδέκας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος κ. Σωτήριος Νικολακόπουλος, ο Διευθυντής του 401 Γ.ΣΝ.Α. Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Λιασκώνης, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κ. Χρήστος Μαυραγάνης, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΞΙΑ κ. Πέτρος Αθανασάτος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής κ. Νικόλαος Κορομηλάς, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης κ. Γεώργιος Τζατζάκης, ο Διευθυντής των Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ κ. Δημήτριος Πύρρος και η Υποστράτηγος (ε.α.) κα Κωνσταντία Κορώνη.

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταγωγών Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Γιαννόπουλος, καθώς και το υγειονομικό, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά μικρού γεύματος.

Κοινοποίηση
Scroll to Top